Una setmana més en Dani Jimenez ens ha intentat enredar en una nova edició de l’Enxampa el Mentider. Aquesta vegada hem parlat d’un dels grans de la ciència, ni més ni menys que Albert Einstein, però quan ens pensàvem que ha ho sabiem tot d’ell, ha resultat que no! En Dani ens ha acostat les facetes de l’Einstein més desconegut: que tenia diverses amants, que els seus amics li van regalar un veler, que era més amic de les festes que Paris Hilton, que es va comprar un cotxe de luxe que no va conduir mai o que no tenia ni una propietat al seu nom. Tot podria ser veritat…. però alguna afirmació no ho és!

Els que han participat han pogut entrar en el sorteig d’un Sopar amb Estrelles. En aquesta edició ja no hi sou a temps, però diumenge vinent hi tornarem a jugar!

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments