El Fabrizio Ferri mira d’orientar-nos i de fer-nos la vida una mica més fàcil en aquest món dominat pels ordinadors. Avui, el nostre informàtic de capçalera ha forçat encara una mica més la seva mentalitat pràctica per portar-nos aplicacions informàtiques que ens poden ajudar aquest estiu en molts sentits: des de trobar un bon lloc per dinar o sopar, fins a explicar les nostres vacances, amb la qual cosa, al setembre podrem a torturar a la familia i els amics… Són Flipboard, EverNote Food i Lunchbox. També tenim noticies d’actualitat per comentar sobre el món de les descàrregues il.legals, i l’alerta d’un nou virus que es pot apropiar dels nostres ordinadors a partir d’aquest mateix dilluns, DNS-Changer. Podeu comprovar si esteu infectats a DNS-Changer.eu.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes