La setmana vinent arriba un dels grans esdeveniments científics d’aquest any a la ciutat de Barcelona, el FENS Fòrum. Del 14 al 18 de juliol la ciutat acollirà uns 7.000 experts internacional dels temes més diversos al voltant del cervell: el desenvolupament de la memòria, l’aprenentatge, les emocions o les lesions medulars, només per posar-ne alguns exemples.

Amb la Mara Dierssen hem parlat aquest matí de la importància d’aquesta trobada i hem destacat alguns dels ítems principals dels que es parlarà la setmana vinent. Hem comptat amb la participació d’experts com el Dr. Juan Lerma, director de la SENC i el Dr. Fernando de Castro, investigador de l’Hospital Nacional de Paraplègics.

També hem paralt de la implicació de la ciutat en aquest congrés i de la seva dimensió més ciutadana amb Inés Garriga, Directora de l’area de creativitat i innovacio de l’Institut de Cultura de Barcelona

 

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments