Sonia Fernández-Vidal és doctora en Física, escriptora i una excel·lent divulgadora científica. Així que a l’Eureka! hem pensat que no podíem trobar ningú més adequat per ajudar-nos a entendre què suposa el descobriment del bosó de Higgs, anunciat aquesta setmana pel CERN, a Ginebra.

La nostra convidada ha estat investigadora, entre altres, al CERN mateix i a Los Alamos, de manera que coneix de primera mà la recerca que ens ha dut fins aquí. Amb ella hem intentat respondre diverses preguntes: Per què és tan important el bosó de Higgs? Com dóna la massa a la resta de partícules que formen l’Univers? I una darrera: i si el bosó de Higgs no fos ben bé el bosó de Higgs?

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes