Un dels objectius de l’Eureka! és mantenir-vos informats pel que fa a l’actualitat científica. Aquesta tasca la duem a terme connectant amb l’Agencia SINC o parlant amb el David Bueno… pero un cop al mes ho fem també… com dir-ho…? D’una manera diferent. Quan arriben a l’Eureka!, els companys de Paciencia la nostra, el Marius Belles i el Daniel Arbós, ho trenquen tot amb notícies científiques inclassificables. I si creieu que som injustos amb ells, escolteu què porten avui: un calamar insemina a una dona coreana, els japonesos desenvolupen un robot-cul i, també, la veritat, tota la veritat i res més que la veritat… sobre l’existència de les sirenes…

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments