En Dani quan ve, no s’hi posa per poc. Avui ens ha parlat de cinc preguntes que li han fet com a científic els darrers mesos: per què les granotes són verdes? per què uns pebrots del Padró piquen i altres no? les cuques sobreviuen en un microones encès? per què els arbres deixen de crèixer a partir d’un moment determinat? per què les finestres d’avions i vaixells són arrodonides? Ens ha donat resposta a totes les pregunes, però una de les explicacions era falsa? Us atreviu a descobrir-la?

Ja ho sabeu que aquesta secció té premi pels que s’atreveixen a jugar-la en directe i encerten. Una experiència medieval meravellosa que organitza Racons Insòlits.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments