Pocs animals extingits (o, directament, pocs animals) ens produeixen tanta fascinació com els dinosaures. Aquest mateix dijous, la revista Nature ha publicat un estudi amb noves pistes sobre una qüestió molt polèmica: aquestes bèsties quasi-llegendàries, eren de sang freda o de sang calenta?

Avui hem parlat d’aquestes novetats amb la Dra. Meike Köhler (una de les autores de l’article de Nature), investigadora ICREA i cap de grup del Departament de Paleobiologia de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. Allà es dedica a l’estudi dels mamífers, però la seva recerca l’ha dut a trobar pistes que ens apropen a resoldre aquest misteri.

També podeu completar la informació aquí, al web de l’ICP.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes