Els secrets congelats d’Ötzi

admin - 30/06/2012

En aquests dies de tanta calor, des de l’Eureka! hem pensat que la millor manera de combatre-la és traslladant-nos al clima fresquet dels Alps. Ho farem de la mà d’un “habitant” involuntari del gel d’aquelles alçades: Ötzi.

Fins al proper 12 d’agost, es pot veure a la seu barcelonina del Museu d’Arqueologia de Catalunya l’exposició Ötzi, la mòmia del gel. Avui hem descobert més coses d’aquest humà que va quedar congelat als cims dels Alps de la mà de l’arqueòleg Ramon Buxó, responsable d’aquesta exposició: com es vestia, què portava a sobre, quina dieta feia…

Tots aquests secrets i molts més els trobareu en aquest reportatge d’en Pere Figuerola:

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes