Ha arribat l’estiu i amb la calor i les nits curtes passem més temps al carrer o a les terrasses, que a dins les cases. Són dies de trobades, sopars…. i amb una mica de sort, una nit serena ens pot agafar lluny dels nuclis habitats, en alguna carretera secundaria sense fanals.

És un moment ideal per aturar-se un moment i aixecar el cap per mirar el cel. Podrem gaudir d’un espectacle meravellós: milions i milions d’estrelles que semblen voler caure sobre els nostres caps.

A l’Eureka!, quan arriba l’estiu sempre ens visita l’Antonio Bernal, l’astrònom de l’Observatori Fabra, que per aquestes dates convidem al programa des de ja fa diverses temporades. Amb ell hem parlat del solstici i de les observacions astronòmiques que es podran fer aquest estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes