Arriba l’estiu i l’Eureka! tira casa per la finestra. El dia de la revetlla de Sant Joan no connectem amb l’agencia SINC, el Servicio de Información de Noticias Científicas, sino que portem l’agencia SINC a Barcelona. Rebem l’alegria de Marta Palomo a l’estudi 1 de COMRàdio, perque ens comenti en persona les noticies de la setmana. Avui ens informa, entre d’altres coses, de dades sobre la grip aviar que s’havien mantingut en secret, novetats nutricionals que demostren que menjar més de quatre cops al dia manté prims els adolescents, i sobre la tasca d’uns neurocientífics que han investigat perquè i com sentir música ens emociona i ens fa sentir plaer.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments