Hi ha molta gent que això de la calor ho porta fatal. Aquesta sensació de que es podria fregir un ou al capó d’un cotxe no li fa cap gràcia a molta gent. Ara ja es fa difícil passejar pels carrers a les 4 de la tarda… Però a banda de la calor, hi ha gent que la calor ve associada a problemes de salut.

Un dels inconvenients associats és l’empitjorament dels problemes de circulació que fan que sentim les cames cansades o més inflades del que és habitual. Aqueslla sensació de que no ens podem posar les sabates. Aquesta setmana la Dra Montse Folch, doctora especialitzada en nutirició que ens ajudat a saber com podem lluitar contra la famosa retenció de liquids.

1 comentari Montse Folch: Podem evitar la retenció de líquids amb l’alimentació?”

  1. Jordi Borràs Alabern says:

    El marit d’una coneguda té retenció de líquids, greu i pot ser que en mori. El van acomiadar de la feina fa uns quants anys i s’ha lliurat a la beguda. El van hospitalitzar per retenció de líquids fa pocs mesos i sembla que se’n va curar. Ara hi torna a ser, i no només pel fetge, sinó pels ronyons i els pulmons! Em podríeu dir si coneixeu cap metge especialista en retenció de líquids?

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments