La ciència i l’aventura no estan gaire lluny. Els inicis de les ciencies naturals, la geografia, la paleontologia… estan plens d’apassionants viatges d’aventures a terres desconegudes i perilloses, i els científics que els van fer es poden considerar veritables aventurers. Doncs bé, viatjar per l’Africa seguint les passes dels exploradors i els naturalistes clàssics encara és posible. De la mà de l’arqueòleg, naturalista i guia d’expedicions Jordi Serrallonga podem coneixer els paisatges, la fauna, els tresors arqueològics i les ètnies que són motiu d’estudi de la ciència i l’exploració. Santuaris arqueològics maasai encara inèdits,  la Gorja d’Olduvai,  que es considera el Bressol de l’Humanitat, lleons, elefants, jirafes… Voleu venir amb nosaltres a un safari pel coneixement?

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments