Els bonobos són uns animals fascinants dels que en podriem aprendre moltes coses. Mentre entre els ximpanzés comuns són una espècie bastant agressiva que es baralla sovint, els bonobos han trobat una altra manera de resoldre les seves diferències. Una pista: els anomenen els ximpanzés “hippies”… Darrament un grup d’investigadors catalans ha aparegut a les principals revistes de referència amb una noticia molt important: la seqüencia del bonobo, el darrer gran primat que faltava per seqüenciar després de l’home, el goril.la, el ximpanzé i l’orangutà.

Han trobat el gen que fa que entre els bonobos hi hagi aquesta “bona relació”? Ens ho explica en Tomàs Marquès-Bonet, investigador l’Institut de Biologia Evolutiva (Universitat Pompeu Fabra-CSIC).

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes