L’Àlex Solà és el nostre gurú virtual. Però ell també necessita els seus propis gurús que el guiïn per l’enorme món digital. Durant el Barcelona Digital Global Congress que s’ha celebrat aquesta setmana al CaixaFòrum ha tingut l’oportunitat de conversar amb dos d’aquests gurús. Amb la Mary Joyce, fundadora i directora de Meta-Activism i col·laboradora en la campanya de Barack Obama el 2008, ha parlat sobre activisme digital i com aquest contribueix a la millora de la societat. I amb Mark Turrell, emprenedor i fundador d’Airbase Systems, han debatut sobre el futur de les ciutats, que passa per esdevenir intel·ligents.

Tot això i moltes més previsions sobre el futur digital, com ara la Internet de les coses (que sembla que ara sí que és a punt d’arribar), ja ho podeu recuperar en l’àudio adjunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes