L’Exposició d’Entreteniment Electrònic, més coneguda com E3 (Electronic Entertaintment Expo), és la convenció internacional més important del món del videojoc per PC i cònsola. Es celebra cada any a Los Ángeles i allà els periodistes es troben directament amb les companyies i els desenvolupadors per coneixer les novetats de l’any.

Evidentment, el nostre expert, l’Albert Garcia, mai no es perd aquesta cita. Avui ve molt ben acompanyat, perquè ens presentarà qué ha portat de nou l’E3 2012 en una taula rodona amb dos periodistes experts en videojocs i novetats tecnològiques. A més de l’Albert, rebem a l’estudi al Josep Maria Sempere, sotsdirector d’Eurogamer.es, i al Samuel Molina, membre del portal Game Over.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes