La Núria Jar ens ha portat altre cop de viatge per la seva particular Dimensió Desconeguda. Aquesta vegada l’hem acompanyat al Centro de Astrobiología, un centre del CSIC associat al NASA Astrobiology Institute, on investiguen per trobar pistes que ens puguin apropar una mica més a la vida extraterrestre.

En aquest centre, astrònoms, biòlegs, químics, gèolegs, informàtics i astrofísics col·laboren per tirar endavant una ciència de naixement encara recent. I així hem descobert que alguns científics treballen en Planetologia i Habitabilitat, fan reconstruccions paleoambientals planetàries i treballen amb bacteris extremòfils.

Tot plegat i molt més, ho trobareu a l’àudio…

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments