Les noticies dominades pels números relacionats amb l’economia ens bombardegen a diari. Nosaltres mateixos fem d’economistes quan decidim quina marca de llet comprem o a quin companyia telefònica ens dona la millor oferta. Però si posem la tele, sentim dir que la política està dominada per l’economia, com si fos un ésser diabòlic.

De la mateixa manera que des de l’Eureka reivindiquem que tots plegats n’hauriem de saber una mica més de biologia o de física, tots hauriem de saber una mica més de matemàtiques. Potser ens ajudaria a entendre com funciona l’economia, que tant ens preocupa. Joaquim Bruna, director del Centre de Recerca Matemàtica, i Salvador Barberà, responsable del consorci MOVE (Markets, Organizations and Votes in Economics), ens poden a ajudar a saber-ne més.

1 comentari Joaquim Bruna i Salvador Barberà: “Les matemàtiques no són només els números””

  1. SATORRAS says:

    Els numeros, en tot cas, tenen relaciò directe amb l´aritmètica, pero, el concepte matemàtica acull tots els camps del enteniment humà.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes