Un cop al mes en Fabrizio Ferri visita l’Eureka! el nostre informàtic de capçalera per resoldre aquells problemes que de vegades tenim amb els dispositius electrònics que sovint utilitzem i per suggerir-nos aplicacions que ens poden fer la vida una mica més fàcil.

Avui hem parlat de noves maneres de cercar: Axis, la nova eina de Yahoo!, de Bing Social i de Google Knowledge Graph. També hem parlat d’un virus que esta fent estralls, el virus de la Policia, que impedeix la connexió a internet dels ordinadors. Afortunadament, té solució a Softonic.

3 comentaris Fabrizio Ferri ens presenta la nova eina de Yahoo! per navegar: Axis”

 1. Elena says:

  Hola!
  de vegades he vist presentacions, en el programa Singulars del 33 en surten moltes) fetes amb un programa que no és el PowerPoint, i que semla que tinguis tota la presentació en una sola imatge i t’apropes al contingut del que parles, t’allunyes i te’n vas al següent. ¿Quin programa és?
  Per una altra banda, en el link de Knowledge que heu passat, la presentació que surt en el vídeo, en quin programa pot estar feta? l’efecte de com surten els textos i es pengen les imatges de la wikipèdia, com estan fets?
  Haig de fer algunes presentacions, i m’agraden els resultats d’aquests programes.
  Moltes gràcies i felicitats pel programa!!

 2. Hola, Elena!

  El programa que cerques es diu “Prezi”. Aquí expliquem com funciona:

  http://onsoftware.softonic.com/disena-presentaciones-de-lujo-con-prezi

  Salutacions!
  F.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

  Etiquetes