Fins al s.XX, les vitamines només s’obtenien ingerint aliments. Des de fa varies dècades, les vitamines poden ser sintetitzades químicament, de manera que existeix una àmplia quantitat de pastilles que actuen com a suplements vitamínics per substituir les deficiències en la dieta, que no són cars i de fàcil disponibilitat. A en Dani no li falten vitamines, ni minerals, ni cap dels nutrients essencials que calen per viure. Si no fos així, seria impossible que desprengués aquesta energia cada diumenge.

Avui ens ha parlat de la història del descobriment de la vitamina C i de com el seu dèficit va provocar una malaltia terrible: l’escorbut. Aquesta història ens ha dut per Japó, per Holanda, per Indonèsia, per Austria fins a fer una pregunta sorprenent, com sempre. En quin animal es va experimentar l’efecte de la vitamina C?

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes