Sembla que aquesta setmana el bon temps s’ha instal·lat definitivament a casa nostra. Ha arribat l’època del solet, el banyador, la tovallola… Avui l’Anna Ramon ens ha explicat com es preparen les platges per a l’arribada dels banyistes. Ens ha detallat quines característiques necessita la platja per disposar de bandera blava, els requisits de qualitat de l’aigua i la sorra, i com poder contribuir tots nosaltres a mantenir-les en bon estat amb una actitud responsable.

A més a més, hem parlat també amb Sandra Bernal, responsable del Centre de la Platja de Barcelona, sobre com podem contribuir a mantenir netes les platges, entenent millor l’efecte de cada residu.

Ja ho sabeu, si teniu pont i passareu els primers de la temporada a la platja, aquí teniu una primera guia per anar-hi ben preparats.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes