Com en la resta de camps, l’actualitat científica no para. Ens ho ha demostrat una setmana més la Marta Palomo, redactora de l’agència SINC, que ens ha portat les novetats més interessants que aquests darrers dies han passat per la seva redacció. Avui ens ha volgut destacar, per sobre d’altres qüestions, com cada cop som més a prop d’imprimir òrgans —concretament, cartílag— i com s’ha desenvolupat un mètode que permetrà prendre la temperatura a les cèl·lules. I com sempre que parlem amb la Marta, hem tingut una dosi de bon humor comentant la iniciativa de Feelicity, en què es volen relacionar els diferents tipus de riure i els estats emocionals.

Aquestes notícies i moltes altres les trobareu al web de l’agència SINC. Des de l’Eureka! us recomanem passar-hi una estona…

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments