Les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) aporten actualment un 5,7 % del Producte Interior Brut català. Estudis del Fòrum Econòmic Mundial demostren que la relació entre el grau de desenvolupament de les TIC i l’índex de competititvitat d’un país estan directament relacionats. A més i millor TIC , més competitivitat.

Catalunya es troba entre les 20 primeres posicions pel que fa a les euroregions. Sobre els factors i els indicadors que ens donen la infomació per saber com som tecnològicament parlant, i de quins són els plans del Govern per fer d’aquest sector capdavanter, hem parlat amb Carles Flamerich, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes