alex solaDesprés dels seus viatges dels darrers mesos, que l’han dut per Nova York, Tailàndia o el Japó, avui l’Àlex Solà ens ha tornat a visitar a l’estudi 1 de COM Ràdio. Amb ell hem fet una repassada a les principals notícies de les xarxes socials durant aquests darrers mesos que ell ha estat voltant pel món.

Facebook ha estat el blanc de moltes crítiques pel seu nou format de timeline, de manera que està passant per un mal moment. També hem parlat de xarxes que vénen a cobrir alguns dels buits que deixa la xarxa social de Mark Zuckerberg: Pinterest, un suro virtual on podem penjar les nostres imatges amb xinxetes; i Instagram, l’aplicació de fotografies per excel·lència recentment comprada justament per Facebook.

I per acabar, hem descobert que l’autèntic inventor de Facebook va ser l’il·lustre president del Estats Units Abraham Lincoln. O no?

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes