dani jimenezBé, de fet, només ens ha parlat d’un lladre de cadàvers. Es tracta del metge i cirurgià d’origen escocès John Hunter. Hunter va ser una figura clau en el naixement de la cirurgia moderna, i un home que —com ens ha explicat en Dani— creia fermament en el valor de l’experimentació… fins i tot per sobre del de la reflexió.

Hunter va estudiar nous tractaments per a les ferides per arma de foc, les dents humanes, les malalties venèries, etc. Per a molts d’aquests treballs com a anatomista, però, necessitava cadàvers. I la manera més senzilla d’obtenir-los era robant-los dels cementiris. Avui en Dani ha intentat enredar-nos amb la història d’un cadàver molt particular…

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes