biocatAvui en dia ningú dubta que els avenços en ciències de la vida, biologia, medicina, genètica… tenen un impacte directe sobre la qualitat de vida de les persones. La biotecnologia hauria de ser una prioritat estratègica de qualsevol païs modern. Biocat és l’organització que promou i dinamitza els agents i les iniciatives que a Catalunya intervenen en el sector de la biotecnologia.

Avui parlem de biotecnologia amb l’Adela Farré, directora de Comunicació i Relacions Externes de Biocat, i amb en Sergi Trilla, president de Trifermed, una empresa consultora en biofarmacia fundada al 2002.  Però mirem una mica més enllà de les nostres fronteres per conèixer la importancia de la internacionalització d’aquests tipus d’empreses i concretament de Brasil. Per això, tenim també amb nosaltres a Roberto Carlos Olsen,  representant de l’Estat de Santa Caterina, on ACCIO està muntant una missió com a part del conveni de col.laboració entre ells i la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes