Miquel PortaEls “compostos tòxics persistents” són substàncies que s’acumulen en els éssers vius i que poden estar relacionades amb determinades malalties. És el que en podriem anomenar “contaminació interna” i que tots els humans tenim. Davant d’una cosa que no ens agrada, podem tancar els ulls o fer tot el contrari: informar-nos, prendre consciència i actuar en conseqüencia.

Aquesta és l’opció del Miquel Porta, catedràtic de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de la Unitat d’Epidemiologia Clínica i Molecular del Càncer de l’Institut Municipal de Investigació Mèdica (IMIM) de Barcelona, el doctor Porta estudia els CTPs. A banda d’haver publicat molts articles a revistes científiques de referència, dedica molts esforços a la divulgació de la ciència.

1 comentari Miquel Porta: “Tots estem impregnats de compostos tòxics persistents, i en proporcions molt elevades””

 1. Miquel Porta says:

  en aquesta pàgina vostra
  http://blogs.laxarxa.com/eureka/2012/05/19/miquel-porta/
  no hi apareix / no hi veig l’enllaç a l’entrevista… ok?
  gràcies,
  Miquel

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

  Etiquetes