Montse folchL’obesitat infantil és un problema en augment. Espanya té el trist récord d’haver superat els index dels Estats Units pel que fa a nens obesos: s’estima que un 19% dels nens són nens obesos mentre que als Estats Units la xifra és del 16%. No només això, sinó que un estudi recent afirma que més del 44% dels nens i nenes té sobrepès, el que ha fet que molt sovint ja es parli d’una veritable epidèmia.

Les causes són múltiples i diverses i la solució probablement no passa només per recomanar que els nens i nenes prenguin menys aliments ensucrats o no abusin de la rebosteria industrial. Cal adquirir bons hàbits des de ben petits i d’això és del que hem parlat aquest matí amb la doctora i nutricionista Montse Folch.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes