eceoemprenedors

Quan es parla de temes com sostenibilitat, respecte pel medi ambient o reciclatge, de vegades tenim la sensació que es fa referència a ells com si fossin conceptes accessoris al desenvolupament econòmic o fins i tot, en alguns casos, que són temes que representen un fre per aquest desenvolupament.

Però el desenvolupament econòmic no necessàriament ha d’estar renyit amb el medi ambient. N’hem parlat amb l’Ignasi Cubiñà, vicepresident d’Ecoemprenedors.cat, Luis Ortiz de Zevallos, director executiu de Recicat (el Clúster Català de Recuperació i Reciclatge), un sector en clar creixement i amb Laura Bosch, una ecoemprenedora que ha participat en el disseny d’una màquina per compactar envasos i llaunes en origen, Garby Recicla.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes