albert garciaEls videojocs, ja ho sabem, són un terreny d’allò més ampli i sempre sorprenent. Avui l’Albert Garcia ha passat per l’Eureka! per presentar-nos una sèrie de jocs ben particulars. Primer hem parlat d’actualitat: Juancar vs Elefantes: Misión Botswana és un joc per a iPhone i i Pad que ha fet furor aquestes darreres setmanes; l’hem comentat amb l’Albert Rojo, un dels seus creadors. Per no ser tant agressius amb el medi ambient, l’Albert ens ha portat una sèrie de jocs ben atractius i compromesos amb la sostenibilitat. Hem parlat sobretot de Botanicula, però també d’un estudi de la Fundació Eroski sobre jocs conscienciats amb el medi ambient. I ho hem rematat tot plegat amb els balls galàctics que els fans de La Guerra de les Galàxies podran trobar (i practicar) a Star Wars Kinect.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments