David BuenoCom cada quinzena, en David Bueno ens ha visitat per posar-nos al dia de les principals novetats científiques que hi ha a la literatura especialitzada. Com sempre, hem començat endinsant-nos en la paraula de la quinzena: aquest cop, “llenguatge”. I, tot seguit, hem començat el repàs a l’actualitat lligant precisament el llenguatge amb les habilitats manuals. Tornant a casa, en David ens ha remarcat que un estudi de la UB ha estat seleccionat com un dels millors treballs publicats el 2011 a The Journal of Biological Chemistry. I a més a més: orientació dels coloms, la genètica darrere de les fractures òssies i la possibilitat de pagar les donacions de sang.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes