Salut 2.0

admin - 29/04/2012

salut20La tecnologia, encapçalada per les opcions que ens ofereix internet, és el teló de fons d’una realitat paral·lela que cada vegada està més integrada al nostre dia a dia: el que es coneix, com a Salut 2.0. Potser hi ha qui creu que la possibilitat de que la tecnologia i Internet millorin la sanitat, així com la relació metge-pacient, és ciència ficció, però tot el que ens explica al respecte la Nuria Jar ja és una realitat que funciona.

En aquests moments, un dels referents de la salut 2.0 és el “doctor Casado“, un metge de família que és membre actiu dels grups d’innovació dins del sistema sanitari. Un dels primers professionals de la sanitat de casa nostra que ha entès que les eines 2.0, com els blogs i les xarxes socials, es converteixen en aliats a l’hora de desenvolupar la seva feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments