armentiaUna llum prodigiosa al final d’un tunel; l’ànima vola cap a la porta a un altre món, però quan arriba allà, unes figures de llum, potser familiars o àngels, l’indiquen que no ha arribat el seu moment… Estem al programa “Móns Paral.lels”? No, seguim a l’Eureka i ens visita a l’estudi al Javier Armentia, director del Planetari de Pamplona, divulgador científic i president de la Societat per l’Avanç del Pensament Crític.

El Javier ens parla avui de les experiències properes a la mort i de les experiències extracorpóries. Potser aquestes experiències són reals en el sentit de que les persones les viuen de veritat, però no són reals en el sentit de que tot allò no està passant… Descobrim què passa en realitat a la nostra ment quan tenen lloc aquestes “experiències”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes