Fabrizio FerriLa visita mensual d’en Fabrizio Ferri ha estat molt i molt productiva. Avui ens ha il·lustrat sobre la nova joguina de Google, Drive, que combina l’emmagatzematge al núvol i la possibilitat de modificar els fitxers en línia. Abans, però, hem parlat del 30è aniversari d’un il·lustre de la història de la informàtica: l’Spectrum. Després hem repassat les darreres novetats que ens han arribat sobre el nou i revolucionari sistema operatiu de Microsoft, Windows 8, que sembla que esperem pel proper mes d’octubre. I a més a més, ens ha explicat com fer front a un virus amb molts noms que pot deixar molts ordinadors sense Internet ben aviat. Aquí teniu unes quantes eines per fer-hi front:

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments