Dr Josep VergesAprofitant la celebració aquests dies a Barcelona del Congrés Anual de l’OARSI, l’Associació Internacional de Recerca sobre l’Osteoartritis, hem volgut aclarir dubtes sobre l’artrosi amb el Dr. Josep Vergés. El Dr. Vergés, membre del Comitè local de l’OARSI i Director Científic i Mèdic de Bioibérica, ens ha explicat els fonaments d’aquesta malaltia, ha resolt els dubtes dels oients i ens ha destacat algunes de les novetats presentades al Congrés, com ara l’Artrosischip.

1 comentari Respostes als dubtes sobre l’artrosi amb el Dr. Josep Vergés”

 1. Benvolgut Doctor Vergés,

  La meva germana té molt artrosi i em sembla que la meva filla també comença , que hem de fer ?

  Moltes gràcies per endavant .

  Salutacions cordials . Dolors Gimbert i Gallifa .

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

  Etiquetes

  Recent Comments