Carles GrauA diferència d’altres empreses tecnològiques, Microsoft té el software, el programari, com a producte estrella. Dos dels seus productes principals, el sistema operatiu Windows i la suite de programes d’ofimàtica Office, han estat la base de bona part dels ordinadors del planeta durant moltes dècades.

L’empresa la van fundar a l’any 1975 tres joves: Bill Gates, Steve Ballmer i Paul Allen. Tot i que no té ni 40 anys, agrupa ja uns 100.000 treballadors a més de 100 països del món i té unes xifres astronòmiques d’ingressos i de beneficis. D’aquests 100 països, un dels llocs on ha aterrat Microsoft és Catalunya. Va ser ara fa 20 anys, al 1992, en plena febre dels jocs olímpics. Carles Grau, Director General de Microsoft Catalunya, ens explica com ha estat l’aventura d’aquesta enorme empresa al nostre país.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments