Josep Lluis Mico“El que té de bo Internet és que els fills se t’eduquen sols”. És una cita d’Homer, però no d’Homer, el grec… sinó d’Homer Simpson… Per alguns pot ser una cita graciosa, però per altres és un retrat de la situació.

L’irrupció d’Internet i les noves tecnologies no només ha transformat radicalment la manera que tenim d’informar-nos i de comunicar-nos amb els altres, sinó que ens han fet plantejar nous dilemes ètics. D’això en parla el llibre “Ciberètica: TIC i canvi de valors”, de la Col.lecció Observatori de Valors, publicat per l’editorial Barcino en col.laboració amb la Fundació Lluis Carulla i ESADE. Conversem amb el seu autor, Josep Lluis Micó, professor de Periodisme Avançat a la Universitat Ramon Llull.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments