220px-Salvador_MacipJust abans de la Diada de Sant Jordi hem parlat amb Salvador Macip sobre la seva darrera novel·la, Hipnofòbia, guardonada amb el Premi Carlemany d’aquest any. La novel·la parteix d’un article aparegut a finals dels 90 on es plantejava que no dormir podia aportar-nos noves capacitats mentals fins ara desconegudes. A partir d’aquí, l’autor ens proposa una barreja de gèneres en un llibre on també s’exploren els límits de la ciència. A més de comentar aquesta novetat literària, amb el nostre convidat també hem parlat de la seva feina a la Universitat de Leicester, on és professor de Bioquímica i estudia les bases moleculars del càncer i l’envelliment cel·lular.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments