evolution-homocomputerDes de fa alguns anys es parla de l’home post-humà i del post-humanisme. Tot va començar dins de grups envoltats de secretisme, gairebé sectes que dèien conèixer les claus sobre el futur de l’home. Avui ja es parla del tema obertament i podem trobar més i més llibres i publicacions escrits per científics i pensadors reconeguts sobre la matèria.

La qüestió és que sovint l’home es considera la culminació de tota l’evolució anterior, tot i que, certament, l’evolució no s’ha detingut. Arriba el moment en que nosaltres, orgullosos Senyors i Senyores dels Smartphones, ens adonem de que tampoc som la culminació de l’evolució. Es troba l’Humanitat a les portes d’un nou salt evolutiu? Quina natura tindrà aquest nou periode de l’evolució? Quin paper hi juga la tecnologia? Parlem de tot això amb l’arqueòleg i expert en evolució humana Robert Sala, professor de la Universitat Rovira i Virgili i coordinador de postgraus del IPHES (Institut de Paleoecologia i Evolució Social).

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments