Barreja_pol-lenAmb l’arribada de la primavera ens trobem en plena època d’al·lèrgies al pol·len. Per aquest motiu, hem parlat amb el Dr. Carles Lucas, cap del Servei d’Al·lèrgia de la Fundació Sanitària St. Pere Claver, perquè ens expliqui quines opcions tenim davant dels símptomes de l’al·lèrgia. Amb ell hem parlat dels tractaments per a la ragera de nas o l’asma, però també de les vacunes que poden acabar del tot amb aquest problema.

Si teniu aquest problema, a més a més, l’aplicació AlertaPolen, desenvolupada per la SEAIC amb el suport d’Astra Zeneca, us pot ser molt útil.  Disponible tant per a dispositius d’Apple com d’Android, els usuaris poden controlar els nivells de pol·len de cada província i rebre avisos si superen un determinat llindar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes