dani jimenez02No hi ha vall prou profunda ni muntanya prou alta que no permetin que Dani Jiménez entri per la porta de l’estudi 1 de COMRàdio per presentar l’Enxampa al mentider, de l’Eureka! Ni tan sols el sol radiant d’un diumenge de Setmana Santa. Dani Jiménez ens parla d’un paradís pels emprenedors en noves tecnologies, Silicon Valley. Ens explica la història d’aquest indret tan especial dels EUA i ens parla dels seus fundadors… En Dani ha descobert un secret espectacular sobre un d’ells, l’inventor del transistor, William Shockley… El que passa és que ens vol enganyar: va ser William Shockley un activista radical del pacifisme? O un racista i teòric de l’eugenèsia que defensava idees més que polèmiques?

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes