SOM energiaEl futur és aquell lloc on s’instal.len les nostres pors i les nostres esperances. Per això passem tant de temps de la nostra vida fent plans, tot i que, al final, res mai no és com ho haviem imaginat. La realitat és que el futur és un repte permanent. Però sovint oblidem que el dia de demà és un producte del que fem ara. Hi ha qui viu sense pensar mai en el futur; hi ha qui hi pensa, però no fa res; i hi ha qui hi pensa, mira què pot fer i, finalment… actua.

Som Energia és la primera cooperativa d’energies renovables de Catalunya i Espanya. A l’actualitat s’ha consolidat com a comercialitzadora d’electricitat 100% renovable, amb projectes propis de producció d’energia. Parlem amb Marc Roselló, president del Consell Rector, i Marc Vives, coordinador del grup local de Barcelona. Amb ells encetem una sèrie d’entrevistes sobre el repte energètic amb motiu de l’any Internacional d’Energies Sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes