espai-sense-fumHi diversos moments a l’any on ens fem grans propòsits per la nostra salut: deixar de fumar, fer esport, fins i tot ser millor persona… En el top ten tindriem el dia de cap d’any, que encapçalaria la classificació, seguit de prop del setembre. I de seguida ens trobem amb la Setmana Santa.

Setmana Santa dóna el tret de sortida oficial a l’operació bikini. Però enguany aquesta operació es complica: diferents ajuntaments han declarat les seves platjes lliures de fum, amb espais reservats pels fumadors. Les mesures han aixecat polèmica, però el més probable és que a la llarga s’acabi aprovant la prohibició de fumar a les platges. La nostra proposta? Potser seria el moment de deixar de fumar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes