mara dierssenMolt abans que existissin les tècniques modernes que permeten veure el cervell en funcionament o microscopis potents que permeten observar les neurones amb tot detall, Ramón y Cajal ja va entreveure que les neurones no eren uns elements amb una estructura determinada des del seu naixement sinó que canviaven en funció de les coses que passaven en el seu entorn.

Probablement, aquesta capacitat de canvi és la que ens ha permès sobreviure com espècie adaptant-nos a un entorn també canviant. La plasticitat cerebral és el tema del que ens parla la Mara Dierssen, neurobiologia del CRG amb la que un cop al mes mirem d’entendre una mica millor com funciona el nostre cervell.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes