historia viva internetAl 1996, fa 16 anys, passaven moltes coses al món, i NO passaven coses que ara ens semblen normals: cap institució oficial tenia lloc web i hi havia només un milió de telèfons mobils a tot l’Estat.  Google encara trigaria 2 anys a nèixer, faltaven 5 anys per la Viquipèdia, 8 anys per Facebook, 10 pel Twitter i 11 per l’iPhone.

Llavors, què feia la gent que ja estava a la Xarxa? Per començar, anunciaven que al cap de 10 anys tots seríem a Internet, i la Xarxa seria part de la nostra vida quotidiana. Han passat 16 anys i Internet ha canviat el món.  La història d’Internet és una mena de forat negre d’experiències, il.lusions i talent, i també de desastres. Tot això ha passat en un món virtual amb protagonistes físics, els internautes, i Luis Ángel Fernández Hermana ens ho presenta com “La Historia Viva de Internet”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments