ACER - Isern i CavalliMatteo Cavalli-Sforza és el director de l’IFAE, l’Institut de Física d’Altes Energies i Jordi Isern dirigeix l’Institut de Ciències de l’Espai. Malgrat podriem pensar que l’immensitat de l’univers no té res a veure amb l’estructura de la matèria, gràcies a tots dos hem descobert que anavem errats.

L’IFAE i ICE comparteixen molts projectes de recerca que ens han explicat i amb els que hem pogut viatjar (durant uns quants minuts i de manera virtual) entre supernoves i pulsars, però també entre leptons, quarks o neutrins.

Jordi Isern i Matteo Cavalli han estat els protagonistes de l’entrevista ACER d’aquesta quinzena.

1 comentari Matteo Cavalli-Sforza i Jordi Isern: “De l’univers només en mig-entenem el 5%, la resta està esperant””

  1. Blizzard has not abandoned a successful project. New patches came out with balance updates, new maps, and heroes. In addition, the lore of the game was continually evolving. Although OW never had a full-fledged single-player campaign, the universe’s lore continued to grow thanks to a series of official cinematics. Almost every character in the game got their trailer, which told more about the world and its inhabitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes