Ignacio MorgadoEncara que sembli sorprenent la idea que el cervell és qui genera els processos mentals és relativament nova. Els antics egipcis el consideraven un òrgan superflu i a la Grècia clàssica, Aristòtil, va ubicar els processos mentals erròniament al cor.

Avui ja no dubtem que és el cervell qui genera i controla els processos mentals i el nostre comportament. Però com ho fa? Com és possible que un òrgan material generi una cosa aparentment immaterial com la ment i els pensaments?

N’hem parlat amb Ignacio Morgado, Catedràtic de Neurobiologia de l’Insutitut de Neurociència de la Universitat Autònoma de Barcelona i autor de “Como percibimos el mundo”

1 comentari Ignacio Morgado: “Som el nostre cervell i la ment que ell crea””

  1. Thank you for sharing it. Very interesting.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes