xenopus2En un laboratori hi podem trobar molts animals. Alguns d’ells són habituals a l’Eureka. Pertanyen a  l’espècie Homo sapiens i es dediquen a la recerca. Però també hi ha “els altres animals”, els animals que els científics fan servir en les seves investigacions.

En aquesta entrega de “Els altres animals” hi haurà una pluja de granotes, però no de qualsevol granota sinó d’una molt especial. El seu nom en llatí és Xenopus i representa un punt intermig en l’evolució dels amfibis, amb característiques de gripau i de granota.

Persones que hi treballen a l’Institut de Recerca Biomèdica i al Centre de Regulació Genòmica ens han explicat les característiques d’aquest animal i el seu interès en els laboratoris.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes