logo_salo ensenyamentAl Saló de l’Ensenyament, els joves poden trobar totes les respostes sobre el seu futur acadèmic després d’acabar la ESO. Allà s’hi concentra l’oferta de 160 centres educatius i serveis d’orientació. Carreres universitàries, estudis superiors, formació professional, idiomes, de tot… L’Eureka! sempre s’apropa a visitar el racó temàtic Espai Ciència, organitzat per la Fundació Catalana de Suport a la Recerca, però també a conèxier totes les novetats. En l’edició del 2012 destaca el nou web integral del Departament d’Ensenyament, itinerariuniversitari.gencat.cat, que inclou una aplicació mòbil, la nova web de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC) i la revolució de les pissarres virtuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes