Aventura del espacioLa Núria Jar ens ha visitat avui per primera vegada des de La Dimensió Desconeguda, però no serà l’última. En aquesta primera trobada, però, no hem estat sols, sinó que ens ha acompanyat en Carlos González, excap d’Operacions de la NASA a l’Estat Espanyol i assessor científic de l’exposició L’Aventura de l’espai.

Amb tots dos hem fet un recorregut molt interessant per l’exposició, però també per la història de la conquesta espacial. I és que Carlos González ha estat vinculat a l’agència americana des d’abans de l’arribada de l’home a la Lluna i fins fa ben poc.

Mentre esperem poder anunciar-vos l’arribada de l’exposició a Barcelona, us deixem l’àudio d’aquesta visita a la Dimensió Desconeguda. Hi podreu recuperar tots els detalls dels primers viatges espacials durant la Guerra Freda, les interioritats de la vida al cosmos (des del menjar fins a la higiene) o els fruits de la cooperació actual, com l’Estació Espacial Internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments