Josep Enric LlebotAprofitant la celebració del Dia Mundial de l’Aigua i del Dia Mundial de la Meteorologia durant aquesta setmana, avui hem conversat uns minuts amb el Secretari de Medi Ambient de la Generalitat, el Sr. Josep Enric Llebot. Amb ell hem tractat temes d’allò més diversos, des del canvi climàtic fins a la millor manera de gestionar els recursos hídrics.

Llebot ha remarcat que els governs han de treballar perquè els ciutadans disposin d’aigua en el futur. A banda, ha remarcat que l’eficiència en la gestió domèstica ha millorat molt darrerament, però que encara es pot millorar en els camps de la indústria i l’agricultura.

Abans d’acabar, el secretari de Medi Ambient ha recordat que cal un canvi de model energètic, apartant els combustibles fòssils del nucli de la generació elèctrica abans de 2050.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

sapienciaxarxa

    Etiquetes

    Recent Comments